Családi bizniszből Mostar legjobb étterme

Ha Mostarban jár az ember, muszáj ennie a Tima-Irma nevű fantasztikus étteremben. 

Ne csak képeken nézd az ételeket, gyere és kóstolj bele. Tarts velünk Mostarba és együnk egyet a Tima-Irma étteremben. Fedezd fel Szarajevót, Travnikot és Jajcet is. Gyere velünk Boszniába!
Utazás időpontja: 2019 július 29 – augusztus 2
Részletekért kattints a linkre. 

Bosznia-Hercegovina délnyugati részén található a festői szépségű Mostar városa, mely a Stari most (Öreg híd) miatt is híres. A híd mellett található a bazár rész rengeteg étteremmel, de egy kiemelkedik ezekből, méghozzá a Tima-Irma étterem, ami bár kevés vendég befogadására képes, mégis Mostar egyik legjobb éttermeként tartják számon.

A Tima-Irma étterem egy több mint 30 éve működő családi vállalkozás, amely annyira sikeres, hogy egyszerűen az elképzelhetetlen. Akik ott ettek, mind elégedettek voltak a vendéglátással, az ételek minőségével. A Facebookon például 205 emberből 200-an 5 csillagosra értékelték az éttermet, ami lenyűgöző teljesítmény. Az ételek mellett mindenki a tulajdonost Irmát is dicséri, hogy milyen kedves és vendégszerető. A Tripadvisor oldalon is áradoznak az emberek az étteremről, köztük magyarok is, akik azt mesélik hogy akkora adagokat kaptak, hogy nem tudták megenni.

Természetesen mindenki a csevapcsicsit eszik, de más grillezett ételeket és salátákat is lehet enni a Tima-Irma étteremben. Irma étterme az Öreg hídtól 2 perc sétányira található. Egyébként az ételek mellé egy mostari sör remekül párosul.

Tima-Irma étterem, Mostar

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail
rss

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük