Ősztől heti három járat lesz a Balkánra !

2017 tavaszától lehet öt balkáni országba utazni Budapestről heti kettő alkalommal, viszont 3 útvonalon kettő helyett, három járat is lesz hetente.

A Wizz Air 2017 tavasza óta indít Podgoricába (Montenegró), Szkopjébe (Macedónia), Tiranába (Albánia), Szarajevóba (Bosznia-Hercegovina) és Pristinába (Koszovó) járatokat heti két alkalommal. Szeptembertől Tiranába, novembertől pedig Podgoricába és Szkopjébe viszont heti három alkalommal indul majd gép Budapestről.

A járatok 2-ről 3-ra való emelése egyértelműen jelzi, hogy az emberek nagyon érdeklődnek a Balkán-félsziget iránt és szeretnék is felfedezni.

Tirana: Albánia fővárosába, Tiranába már augusztus utolsó hetétől kezdve hetente 3 járatot indít a Wizz Air Budapestről. A járatok kedden, csütörtökön és szombaton járnak.

Szarajevó: Aki egy jó csevapcsicsit akar enni Szarajevóban, annak továbbra is van lehetősége Bosznia-Hercegovinába repülni hétfőn és pénteken, ezen a járaton nem történt változás

Pristina: Szintén nem történt változás a Pristinába érkező járatokon sem, szintén hétfőn és pénteken lehet utazni Koszovó fővárosába.

Szkopje: Kicsit meglepő lehet, de Macedóniába is hetente háromszor fog indulni gép Budapestről. Novembertől Szkopjébe kedden, csütörtökön és szombaton is lehet majd utazni.

Podgorica: A podgoricai járatnál is történt változás, itt is heti 3-szor járnak majd novembertől a repülőgépek Budapest és Montenegró fővárosa között (szintén kedd, csütörtök, szombat rendszerességgel).

Bulgária fővárosába, Szófiába továbbra is heti 3 járat indul, viszont a Fekete-tenger parti Burgasz városába 2017-ben utoljára csak szeptember közepéig van lehetőség utazni.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail
rss

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük