Horvátország az egyik legnépszerűbb utazási célpont a magyarok körében. Egyre több fiatal ruccan le szórakozni és nagyon sokan vannak akik inkább elkerülnék a zajosabb helyeket. Sorozatunkban most megmutatjuk, hogy hol mit találtok.

Egy horvát felmérés olyan szempontok alapján rangsorolta a horvát nyaralóhelyeket, hogy főszezonban hol van a legtöbb fiatal. Melyek azok a városok, amelyek a fiatalok, baráti társaságok, bulizást, klubokat, diszkókat, könnyűzenei koncerteket, esetleg ismerkedést keresők számára a legideálisabbak. Igyekszünk minél pontosabban behatárolni a helyeket, megkönnyítendő az utazási célpont kiválasztását.

A helyi utazási portálok szerint első helyen Pag szigete áll, melyet Horvátország buliszigetének tartanak, és állítólag az egyetlen horvátországi sziget, amely az „Ibiza-érzést” hordozza.

Pagon belül is elsősorban Novalja a legnépszerűbb hely az éjszakai szórakozást keresők számára. Novalján, pontosabban a Zrce strandon egymást érik a part menti koktélbárok és szórakozóhelyek, ahol egyébként a bulik már napközben beindulnak. Népszerű, szabadtéri szórakozóhelyei a Papaya, a Kalypso, az Aquarius, a Noa Club, az Euphoria és a Cocomo.. A klubokon kívül persze egyéb szórakozási lehetőségek (vízi, és „szárazföldi” sportok) is várják az ide látogatókat. A mindennapos bulik mellett Pagon nyaranta elektronikus és rockzenei fesztiválokat is tartanak.