Fedezd fel Baja legszebb helyeit, ismerd meg balkáni kötődéseit és helyi ízeit is. Lehetőség nyílik a Gemenci erdőben való kirándulásra is. 

Baja és a Balkán szoros kapcsolatban állt mindig is egymással, a város jelentős horvát és szerb lakosságnak adott otthont a történelem során és a mai napig több balkáni nemzetiség is él a városban. Felfedezzük a város két szerb ortodox templomát, megismerve a bajai szerbek történetét, emellett a balkáni gasztronómiába is elmerülünk egy helyi vendéglőben. 

Természetesen Baja legszebb helyei sem maradnak ki, ellátogatunk a Duna és a Sugovica találkozásánál található festői szépségű Türr István kilátóhoz. Megnézzük a Szentháromság teret és a Tóth Kálmán szobrot is. A híres bajai halászlé sem marad ki! 

A második nap lehetőség nyílik a mesébe illő Gemenci erdő felfedezésére is, ahol egy könnyed kirándulást teszünk és felidézzük az előző nap élményeit a tiszta levegőben. A kirándulás mellett az erdőben közlekedő kisvasutat is kipróbáljuk. 

A túra 1 vagy 2 napos verziójára is lehet jelentkezni. A 2 napos verzióban a szállást Hotelben vagy apartman szobában biztosítjuk. 

Utazás: Budapestről vonattal és vissza, de Baján is lehet csatlakozni. 

Időpont: 2022. május 14-15. 

Részvételi díj: 
1 napos verzió esetén 9.900 Ft / fő
Az ár tartalmazza: magyar nyelvű idegenvezetés és asszisztencia, balkáni street food ebéd
Az ár nem tartalmazza: vonatjegyek, egyéb fogyasztás

2 napos verzió esetén: 19.900 Ft / fő
Az ár tartalmazza: magyar nyelvű idegenvezetés és asszisztencia, balkáni street food ebéd, 1 éjszaka szállást Baján modern, kétágyas szobában, saját fürdőszobával, WiFivel
Az ár nem tartalmazza: vonatjegyek, kisvasútozás a Gemenci erdőben, egyéb fogyasztás

Lemondási feltételek:
Az indulás napjától számított 18 napon belüli lemondás a részvételi díj 50%-val egyenlő bánatpénz megfizetése mellett történhet. 10 napon belüli lemondás esetén visszatérítésre nincs lehetőség.
Amennyiben a túra meghiúsulna, úgy a befizetett összeg visszautalásra kerül.

Jelentkezés:
Jelentkezéshez kérjük írj nekünk a balkaninfo.hu@gmail.com mail címre. Jelentkezni a túra teljes összegének átutalásával lehet legkésőbb április 25.-ig.

Telefon: +36 30 623 1644