Csevap, sör, szkopjei városnézés, bazár és egy remek BL-meccs – tarts velünk!

Nem hiába mondják, hogy a történelem ismétli önmagát, hiszen mint ahogy tavaly, úgy idén is a Vardar lett az egyik csoportbeli ellenfele a Fradinak a női kézilabda Bajnokok Ligájában. És ugyanúgy Szkopjéban kezdenek a zöld-fehérek!
Tavaly jól tippeltük meg, hogy bizony a macedón csapat az elején meglephető. Nagy kérdés viszont, hogy másodszorra is sikerül a bravúr, különösen, hogy a zöldek legjobbja, Szucsánszki Zita vélhetően nem lesz a pályán.
Akkor edzőbuktatást eredményezett a Vardarnál a Fradi elleni hazai döntetlen és a teljes szezont átmeneti megoldásokkal húzták ki.

Szkopje egyike azon városoknak, ahol van szervezett szurkolás kézilabdában és ez alatt nem a tapsrudazást értjük.  És bizony az oldallelátó sem csendes arrafelé, különösen, hogy előszeretettel használnak dudákat. Ezért is tartják a szkopjei vendégjátékot kézilabdában mind a férfiak, mind a nők esetében a legnehezebbnek.

A szkopje mérkőzés 2017. október 6-8 között lesz, pontos időpont később várható. Aki szívesen megnézne egy óriási csatát és azt, hogy milyen egy parázs hangulatú mérkőzés és mindezt egybekötné egy szkopjei túrázással, írjon Fb oldalunkra vagy ide balkaninfo.hu@gmail.com