Az első magyar nyelvű útikönyv Macedóniáról, melynek első részét (Szkopje és Ohrid kincsei) online publikáljuk!

Korábban még senki nem készített útikönyvet Macedóniáról, ezért is döntöttünk úgy, hogy írunk egyet!
Az útikönyv első részét, Szkopje és Ohrid kincsei címmel először online publikáljuk. A könyv írása jelenleg is zajlik, az álmunk pedig, hogy egyszer könyv formátumban is megjelenjen. Az online útikönyv megvásárlásával te is támogatod azt, hogy megjelenjen az első magyar nyelvű útikönyv az országról.

Az ezerarcú Macedónia útikönyv – Szkopje és Ohrid kincsei fejezetben megismerheted az ország talán két legszebb részét a főváros és annak környékét és az Ohridi-tó és Ohrid városának látnivalóit. Megismerheted Macedónia történelmét, kultúráját, illetve számos hasznos tippet is adunk!

Mit rejt ez az online útikönyv?

  • Szkopje és környékének legszebb helyei, annak részletes bemutatása
  • Ohrid és környékének legszebb helyei és annak a részletes bemutatása
  • Macedónia történelmének és kultúrájának bemutatása
  • Hasznos tanácsok: mit és hol érdemes enni, inni? pénzváltás, közlekedés, parkolás)
  • Top programok mindkét városban
  • Érdekes tények, amikről még biztosan nem hallottál
  • Hasznos kifejezések (macedón nyelvlecke)
  • Számos saját fotó a látnivalókról
  • 72 oldal csak Macedónia

Miért hiteles az útikönyv?

Mi, az útikönyv két szerzője Kalcakosz Balázs és Kalcakosz Tamás macedón származásúak vagyunk, az elmúlt 10 évben több, mint 20 alkalommal jártunk Macedóniában, így számos rejtett kincset ismerünk, számos hasznos tippet tudunk adni, amely elősegíthet egy szuper macedóniai utazást. A Balkaninfo szervezett utazásain minden évben több csoportot is viszünk az országba.

Miért érdemes megvenni az útikönyvet?

Macedóniáról online magyar nyelven nagyon kevés információ van, de még angol nyelven se túl sok, nem beszélve a hasznos információkról, amik szinte nincsenek is fent sehol. Macedónia Európa egyik legismeretlenebb országa, de az útikönyv egy szuper mankó lesz az utazásodhoz már a tervezéstől. Ráadásul mivel online van, így bármikor megnézheted a telefonodon.

Hogyan tudom megvenni az útikönyvet?

Kérjük írj nekünk a balkaninfo.hu@gmail.com mail címre, ezután elküldjük az utalási adatokat. A sikeres utalás/befizetés után már küldjük is rögtön a 72 oldalas útikönyvet e-mailben, pdf formátumban.

Mennyibe kerül?

Ára csupán 1991 Ft. utalva Macedónia függetlenségére.

ISBN 978-615-01-9996-2

Az útikönyv teljes tartalma – kivéve a külön megjelölt részeket- a szerzők szellemi tulajdonát képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak. Az útikönyv tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos. Az útikönyv tartalmát – kizárólag saját felhasználás céljából – elmentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.