Nyári kaland a Balkán legegzotikusabb helyszínén magyar vezetéssel: bizánci építészet remekei, hangulatos bazár, strandolás a kristálytiszta vizű Ohridi-tóban és a balkáni konyha legjobb fogásai.

Tarts velünk Macedóniába!

Megmutatjuk a főváros, Szkopje leghangulatosabb részeit – a középkori bazár magával ragadó atmoszféráját, a Vardar mentén zajló pezsgő életet és persze a város jelképének számító középkori kőhidat, mely elválasztja a keleti és nyugati kultúrát.

A látnivalók mellett elkalauzolunk a helyi piacra, eláruljuk, hol van a legjobb csevap, merre árulják a friss bureket és melyek a legjobb helyi italok.
Hajózhatsz a festői szépségű Matka-kanyonban és bepillantást nyerhetsz az albán kisebbség fellegvárának számító Tetovóba, ahol mintha egy másik világba csöppennél.

Elviszünk az egyedülálló ökoszisztémával rendelkező Ohridi-tóhoz – mely kristálytiszta vizével, képeslapra illő strandjaival csábít fürdőzésre. Megcsodálhatod Ohrid városának egyedülálló panorámáját, ősi templomait, a bizánci építészet remekeit és este bulizhatsz is egy jót.

Részletek, infók, jelentkezés: Facebook üzenetben vagy a balkaninfo.hu@gmail.com mail címen.

Facebook esemény linkje