Magyarországon annyi fesztivál van a nyáron, hogy nem is lehet megszámolni. Talán a legnagyobbak a VOLT, a Balaton Sound és természetesen a Sziget. A legnagyobb külföldi előadók járnak ezekre a fesztiválokra, így könnyedén hihetjük más országban nem igazán vannak ilyen nagy nyári bulik.

DE BIZONY VANNAK ! Méghozzá itt a szomszédban, Újvidéken !

Július 7 és 10 között rendezték meg az Exit fesztivált Újvidéken és a Péterváradi várban ! Olyan külföldi előadók léptek fel, mint Wiz Khalifa, The Prodigy, David Guetta, Ellie Goulding, Bastille vagy Nicky Romero.

Az idei Exit fesztivál a fellépő nagy nevek mellett arról marad emlékezetes, hogy minden eddigi rekordot megdöntött látogatottság tekintetében, hiszen több mint 195 ezer látogatója volt.

A legtöbben a fesztivál záró napján voltak, ami várható is volt, hiszen ezen az esten lépett fel Wiz Khalifa és a Prodigy, akik fellépésükkel elvarázsolták az amúgy is jó hangulatban lévő közönséget.

A szervezők Tanjugnak eljuttatott adatai szerint az utolsó estén több mint 55 ezren voltak a péterváradi várban, a pontos számot hétfőn teszik közzé.

A főszínpad mellett színvonalas programok voltak a többi fesztiválhelyszínen is, óriási siker volt az egykori jugoszláv térség zenei legendája, Josipa Lisac fellépése, akire az idősebb generáció tagjai is kiváncsiak voltak.

Az idei Exit varázslat a péterváradi várban véget ért, ám a fesztivál Budván (Montenegró) folytatódik, ahol július 14-e és 16-a között rendezik meg az Exit “nyári változatát”, a See Dance fesztivált.