Tavaszi feltöltődés a négynapos ünnep alatt! Autentikus etnoszállás, gasztroélmények, túrázás, városnézés és sok minden egyéb vár rátok a március 15-i hétvégén.

Hogy mi lesz?
Az első nap Palicson várnak bennünket vendégváró falatokkal, pálinka-, házi szörp- és borkóstolással. Nehéz szívvel, de továbbállunk, hogy megcsodáljuk a minden évszakban izgalmas Szabadkát, ahonnan etnoszállásunkra indulunk, ahol Mesterségek házában és kürtöskalácsot készítő pékmúzeumban ismerkedhetünk a környék sajátosságaival. Este egy igazi falusi lakomában lesz részünk kézműves sörökkel és helyi borokkal.
Másnap egy tanyasi reggelit követően a Vajdaság ékszerének tartott Fruska Gora nemzeti parkba indulunk egy relaxációs túrára, egyben felfedezve a dombok között megbúvó ősi kolostorokat. Délután Karlócán várnak bennünket egy kuglóf-, méz- és borkóstolóra, majd teszünk egy sétát a 14. századi településen.
Harmadnap az alapos reggeli után a szerb főváros, Belgrád felé vesszük az irányt, ahol egésznapos városnéző séta vár ránk idegenvezetővel. Természetesen felkeressük a nándorfehérvári várat is, sőt kiruccanunk Zimonyba is, így minden bizonnyal fáradtan érkezünk etnoszállásunkra, ahol újabb csemegékkel várnak bennünket
Negyedik nap reggel belakmározunk és mi más lehetne az úti cél, mint Újvidék és Pétervárad, hogy aztán elégedetten induljunk hazafele.

A program úgy van összeállítva, hogy nem szükséges szabadságot kivenni!


Hogy mit kínálunk összesítve:
3 éjszaka reggelivel és vacsorával etnoszálláson
Transzfer a program teljes ideje alatt
Magyar nyelvű idegenvezetés és asszisztencia
Minden felsorolt kóstolás és egyéb program.
A túra Budapestről indul és ott is zárul, egyeztetés szerinti fel-,és leszállási lehetőséggel M5 mentén.

Ár: 145,- € / fő
Jelentkezés: Facebook üzenetben vagy a balkaninfo.hu@gmail.com mailen
Fizetés: 30,-€ előleg legkésőbb 2018. február 1-ig
115,-€ legkésőbb 2018. március 5-ig

A túrát a Balkaninfo támogatásával a délkelet-európai utak specialistája, az Alpha Travel szervezi igényeink szerint.