Aki Split környékére készül, oda-vissza 20 ezer felett fizet. Tavasszal már nőttek az árak, most csak szezonálisan, szeptember 30-ig magasabbak a díjak.

Mától a magyar határtól Zágrábig tartó autópályán 47 kunát (2000 forint) kell fizetni.
A Zágráb-Rijeka útszakasz 77 kunába (3205 forint) kerül, míg aki Splitig autózik annak 200 kunát (8325 forint) kell fizetnie. Utóbbi célpont tehát oda-vissza több mint 20 ezerből járható csak meg.

A magyarok körében népszerű Zadarig Zágrábtól 139 kuna (5800 forint) a díj, Sibenikig pedig 169 (7050 forint)

Az autópályadíjak euróban is fizethetők, a visszajáró összeget azonban horvát kunában fizetik ki. A szezonális árak szeptember 30-ig érvényesek, utána a horvát autópályakezelő visszatér az áprilisi díjszabásra.
Kedvezményre tehetnek szert azok az autósok, akik rendelkeznek elektronikus ENC-készülékkel. A szezonban 21, a szezonon kívül 33 százalékos engedményre jogosít fel a használata.
A készülékek a fizetőkapuk melletti irodákban megvásárolhatók és készpénzzel is feltölthetők. Az ENC-n lévő összeg 100 kunán felül bármennyi lehet, és akár jövőre is felhasználható. A készülékkel elkerülhető a sorban állás a készpénzes fizetőkapuknál, az ENC feliratú kapuk használatával.
A dobozt egyszerűen a szélvédőnél kell tartani, a sorompóhoz érve az eszköz sípol, majd nyílik a kapu. A lehajtást az autópályáról regisztrálja a következő ENC feliratú kapu, és leveszi a készülékről az útdíjnak megfelelő összeget, ami a kijelzőn láthatóvá válik, mint ahogy az is, hogy mennyi pénz maradt a készüléken.