A horvátországi Pag sziget Európa egyik legbulisabb helye, ahol egymás mellett vannak a jobbnál-jobb bulizóhelyek.

Horvátország az egyik legnépszerűbb utazási célpont a magyarok körében. Egyre több fiatal ruccan le szórakozni és nagyon sokan vannak akik inkább elkerülnék a zajosabb helyeket. Sorozatunkban most megmutatjuk, hogy hol mit találtok. Az előző részben Hvar-ról olvashattak, most pedig Horvátország egyik legnépszerűbb helye a Pag sziget kerül bemutatásra.

A Pag sziget Budapestről csupán 650 km-re található ezért a magyarok számára egy nagyon népszerű nyaralóhely, a pihenés mellett viszont sokan bulizni jönnek ide, mivel a világ 100 legjobb szórakozóhelye közül több is itt található.

Pagon belül is elsősorban Novalja a legnépszerűbb hely az éjszakai szórakozást keresők számára. Novalján, pontosabban a Zrce strandon egymást érik a part menti koktélbárok és szórakozóhelyek, ahol egyébként a bulik már napközben beindulnak. Joggal nevezik ezért az ország buliszigetének Pagot. Népszerű, szabadtéri szórakozóhelyei a Papaya, a Kalypso, az Aquarius, a Noa Club, az Euphoria és a Cocomo. Az Aquarius és a Papaya Zágrábi klubok „kitelepülése”. A klubokon kívül persze egyéb szórakozási lehetőségek (vízi, és „szárazföldi” sportok) is várják az ide látogatókat.

A Zrce strandon már tavasszal beindul a buli és egészen augusztus végéig tart, ugyanis ez időszak alatt 12 fesztivált rendeznek meg itt egymás után, ezek közül talán a leghíresebb a Fresh-Island fesztivál, ahol idén Sean Paul is fellépett. Egyébként a Zrce strandról 4 szórakozóhely is bekerült a világ legjobb 30 bulizóhelye közé, a Papaya klub az előkelő 9. helyen áll.