Hatalmas küzdelem és izgalmak, gyönyörű napsütés és hideg sörök, sportszerű játék és balkáni hangulat – így telt a II. Balkán Focikupa. 

11 csapattal és közel 100 résztvevővel került megrendezésre a II. Balkán Focikupa Budapesten, a Goldball pályán 2020. szeptember 5-én. Szerencsére egész nap gyönyörű idő és napsütés volt, emellett jó hangulat mind a pályán, mind a nézők között. A mérkőzéseken hatalmas küzdelem, de sportszerű játék volt, szebbnél szebb gólokkal és cselekkel. Több meccs büntetőkkel dőlt el tovább emelve az izgalmakat.

A II. Balkán Focikupa győztese az Univerzum csapata lett, akik bár a csoportjukban még csak az utolsó továbbjutó helyet szerezték meg, de az egyenes kiesésre feltámadva végül megnyerték a kupát. A döntőben büntetőkkel győztek a Blunt ellen, akik előtte kétszer is sikeresen vették a tizenegyespárbajt. A harmadik helyen a Rongyláb Rudi végzett, akik a Sasok csapatát győzték le a bronzmérkőzésen.

A II. Balkán Focikupán résztvevő csapatok: Blunt, Bajkál, MKKP, Team, Oros3, Harrer, Sasok, Hedonitas, Univerzum, Rongyláb Rudi, Alibi FC

A torna gólkirálya: Szemerics Dávid (6 gól / Harrer)
A torna legjobb kapusa: Asztalos Timon (Blunt)
A torna legjobb játékosa (MVP): Király Patrik (Blunt)

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden csapatnak a részvételt és gratulálunk minden résztvevőnek! Köszönjük a társszervezést Boros Ádámnak!

A II. Balkán Focikupa képei