Még idén megrendezésre került a III. Balkán Focikupa, melyen ismét 11 csapat vett részt. A tornán ismét hatalmas harc volt a győztesnek járó trófeáért, melyet ezúttal is egy debütáló csapat szerzett meg. 

Ahogy az eddigi két tornán is, úgy idén is 11 csapat részvételével került megrendezésre a Balkán Focikupa a Goldball pályán 2020.11.07.-én. Szerencsére az egész tornán jó idő volt sportszerű játékkal és gyönyörű gólokkal. A kupát ezúttal is egy olyan csapat szerezte meg, akik először vettek részt a focisorozatban.

A III. Balkán Focikupa győztese a Gizdálkodástudományi (1. helyezett) csapata lett, akik az elődöntőben az FC Harrer csapatát ejtették ki büntetőkkel, míg a döntőben a BP Young Boys (2. helyezett) ellen tudtak nyerni. A bronzérmet a Hedonitas (3. helyezett) csapata szerezte meg. Míg a Pivo kupát a Sasok játékosai emelhették a magasba.

A III. Balkán Focikupán résztvevő csapatok: Sasok, Nevenincs FC, BP Young Boys, FK Balkaninfo, Oros3, Gizdálkodástudományi, MKKP, Hedonitas, FC Harrer, Univerzum, KRE-Főnixek

A torna gólkirálya: Miklósvári Kornél (BP Young Boys)
A torna legjobb játékosa (MVP): Molnár Krisztián (Gizdálkodástudományi)
A torna legjobb kapusa: Kupeczki Dániel (FC Harrer)

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden csapatnak a részvételt és gratulálunk minden résztvevőnek! Köszönjük a társszervezést Boros Ádámnak!

A rendezvény az egészségügyi szabályok betartásával került megrendezésre (kötelező maszkhordás és távolságtartás).

A III. Balkán Focikupáról készült képek a linkre kattintva nézhetőek meg.