Görögországban rengeteg ultracsoport van, most az Olympiakosz szurkolói, a Gate 7 kerül bemutatásra. 

A Crvena Zvezda testvérei (szurkolóiról a Delije nevű csoportról itt olvashatsz), Görögország egyik leghíresebb szurkolói csoportja a Gate 7, mely arról a szektorról kapta a nevét, ahol a legkeményebb ultrák voltak.

Az Olympiakosz a görög futball talán legsikeresebb csapata, állandó szereplője a Bajnokok Ligájának is. A vörös-fehérek szurkolói a futball mellett kosárlabdára is járnak, amiben szintén elég eredményes a pireuszi csapat.

Amire minden Olympiakosz szurkoló emlékszik viszont nem egy bajnoki címhez, vagy egy győztes meccshez kapcsolódik, hanem 1981 február 8.-hoz, amikor az AEK Athén rivális csapatot 6-0 -ra verték. A Gate 7 tábora pedig ünnepelni indult volna, de akkora tömeg volt, hogy pánik tört ki, az emberek egymást taposták, 21 ember pedig a helyszínen életét vesztette. Minden év február 8.-án megemlékeznek a görög futball legnagyobb katasztrófájáról. A 21 halálos áldozat többsége még a 20. életévét sem töltötte be.

A Gate 7-nek nincsenek barátjai Görögországban, legnagyobb riválisaik a PAOK, a Panathinaikosz és az AEK Athén ultrái. Hisznek viszont az ortodox testvériségben, így jóban lettek a Crvena Zvezda és az orosz Szpartak Moszkva szurkolóival.