Nem csak egy komoly ultracsoport van Szarajevóban, íme a Horde Zla ! 

Szó volt már a Robijasi Zenica és Manijaci ultracsoportokról is Boszniából, de most bemutatjuk az FK Szarajevó szurkolóit, a Horde Zla-t.

A szurkolói csoportot 1987-ben alapították, ugyanabban az évben, amikor a legnagyobb riválisuk, a Željezničar ultráit, a Manijacit is. Az utálat mellett viszont szereztek barátokat is, a Dynamo Drezda szurkolóival viszont nem csak a szín köti össze őket, gyakran járnak egymás meccseire és állnak ki egymás mellett.

Az FK Szarajevó stadionjában, az Asim Ferhatovics stadion északi oldalán található a Horde Zla magja. Jelmondatuk: ” Életem utolsó napjáig csak a Szarajevó ! “

A szurkolói csoport régebbi tagjai még a jugoszláv háborúban is harcoltak. A fiatalok viszont bebizonyították, számolni kell velük, nemzetközi porondon is több balhét csináltak, illetve szinte minden alkalommal szidták az ellenfelet. 2009-ben viszont szörnyű dolog történt, egy Siroki Brijeg-Szarajevó meccs után lelőtték Vedran Puljics Horde Zla tagot, több mint 40-en megsérültek – ez volt a bosnyák futball legrosszabb napja.

A Horde Zla csak futballmérkőzésekre jár, a kézilabda és kosárlabda szakosztálynak külön ultrái vannak.