Őszi feltöltődés a négynapos ünnep alatt! Gasztroélmények, túrázás, városnézés és sok minden egyéb vár rátok az október 23-i hétvégén.

Hogy mi lesz?
1️⃣ Az első nap Monostorszegen várnak bennünket méz és mézből készült termékek (pálinka, édességek) kóstolásával, bemutatva a méhészet folyamatát, majd a sokácok hagyományaival, szokásaival ismerkedhetünk meg a helyi skanzenban. A Duna-menti program egy helyi, autentikus ebéddel zárul, innen programunk a csodálatos Zomboron folytatódik, ahol városnéző sétánk után borkóstolón veszünk részt. Minden igényt kielégítő szállásunkon vajdasági lakomával és helyi termékek bemutatójával várnak bennünket.

2️⃣️ Másnap egy tanyasi reggelit követően a Vajdaság ékszerének tartott Fruska Gora nemzeti parkba indulunk egy relaxációs túrára, egyben felfedezve a dombok között megbúvó ősi kolostorokat. Délután Karlócán várnak bennünket egy kuglóf kóstolóra, majd teszünk egy sétát a 14. századi településen és megismerkedünk a helyi borkészítés hagyományával az egyik helyi borászatban. Ezt követően teszünk egy városnéző sétát Újvidéken, felfedezve a város különleges hangulatát.

3️⃣ Harmadnap az alapos reggeli után a délvidéki magyarság jelképéhez, a térség egyik legkorábbi építészeti emlékéhez az aracsi pusztatemplomhoz látogatunk, majd Óbecsén várnak bennünket kézműves sör és helyi termékek bemutatójával. Utunkat Topolyán folytatjuk, ahol ellátogatunk a Brindza Borászatba. Történelmi kalandozásunk Zentán folytatódik, ahol az Emlékkilátóban levő tárlat révén feleleveníthetjük a török hódoltság alatti magyarországi területek visszafoglalásának egyik legjelentősebb epizódjának számító zentai csatát.

4️⃣️ Programunk utolsó napja a szecesszió jegyében zajlik, hiszen Palicsra és Szabadkára látogatunk ahol városnéző sétán veszünk részt és megcsodálhatjuk a város gyöngyszemeit, mint a nemrég felújított zsinagógát.

A program úgy van összeállítva, hogy nem szükséges szabadságot kivenni!
Hogy mit kínálunk összesítve:
3 éjszaka szállás kétágyas, felújított szobákban
Étkezések: ebéd és vacsora az 1. napon, reggeli és vacsora a 2. és 3, napon, reggeli a 4. napon
Transzfer a program teljes ideje alatt
Magyar nyelvű idegenvezetés és asszisztencia
Minden felsorolt kóstolás és egyéb program.
A túra Budapestről indul és ott is zárul, egyeztetés szerinti fel-,és leszállási lehetőséggel M6 mentén.

Ár: 269,- € / fő
Jelentkezés, információk, kérdések: Facebook üzenetben vagy a balkaninfo.hu@gmail.com mailen
Fizetési határidő: 2018. október 10.

A túrát a Balkaninfo támogatásával a délkelet-európai utak specialistája, az Alpha Travel szervezi igényeink szerint.