A Partizan Belgrád ultrái már üzentek is Ognjen Ozsegovicsnak, hogy nem látják szívesen.

Alaposan felzaklatta a Partizan szurkolóit a szerb futballklub utolsó nyári tranzakciója: az Európa-ligából a Videotont búcsúztató csapat ugyanis az átigazolási szezon utolsó napján szerződtette a bevallottan Crvena Zvezda-szurkoló Ognjen Ozsegovicsot.

Egy hónapja úgy nyilatkozott, a legnagyobb álma, hogy a Crvena Zvezda színeiben megnyerje a bajnokságot és a legnagyobb és leghíresebb szurkolói csoport, a Delije előtt ünnepelhessen.

Ozsegovics a bemutató sajtótájékoztatón – talán éppen félelmében – füllentett egy nagyot. Az egyik újságíró ugyanis feltette neki azt a kérdést, mit vár a Partizan szurkolóitól úgy, hogy mindenki tudja, az ősi riválishoz húz a szíve. Erre Ivica Iliev sportigazgató kiabálni kezdett, hogy ilyet nem szabad feltenni, hiszen az új játékos a Partizan sikereiért dolgozik. Majd ő maga szegezte Ozsegovicsnak a kérdést: „Hol kezdtél el futballozni?”, mire a csatár ijedten azt felelte: „A Partizanban.”

A drukkerek nem felejtettek, a Partizan szombaton az FK Macsva Sabac ellen edzőmérkőzést játszott és 2–0-ra nyert. A hírhedt Grobari (Sírásók) ultracsoport egy hatalmas transzparenssel üzent: „Amikor meglátod a Sírásókat, hajtsd le a fejed és ne ünnepelj velünk, ezek nem a te színeid!”