Ha csak pár napod van, de szeretnél egy kellemes hétvégét eltölteni egy olyan városban, ahol a történelem, a kultúra és a gasztronómia találkozik, akkor Belgrád, Szerbia fővárosa az ideális választás.

Belgrád a Duna és a Száva folyók találkozásánál fekszik, és több mint 2000 éves történelmével lenyűgöző látványosságokat kínál. A hatalmas Kalemegdan erőd, a színes és pezsgő Skadarska utcája, a nyüzsgő Knez Mihailova sétálóutca, vagy a modern Savamala kerület mind hozzájárulnak a város sokszínűségéhez.

Ami a legjobb: Belgrád most már naponta elérhető repülőjáratokkal (AirSerbia járatával) kicsivel több, mint egy órányi utazás Budapesttől. Nincs szükség vízumra, elég az érvényes személyi igazolványod, és már indulhatsz is felfedezni ezt a csodás balkáni metropolist.

Azok számára, akik szeretnének mindent kihozni a belgrádi látogatásukból, de nem szeretnének bajlódni a tervezéssel, azok számára szervezett, kiscsoportos utazást szervezünk! (https://cutt.ly/CwqdcPtR). A tapasztalt idegenvezetőink gondoskodnak róla, hogy a hétvége során a lehető legtöbbet láthasd és tapasztalhasd Belgrádban, anélkül, hogy aggódnod kellene a szállásfoglalás vagy a programtervezés miatt. A Balkaninfo szervezett túrája nem csak Belgrádot foglalja magába, de további látnivalókat is, mint például a Vaskapu és Galambóc. Egyetlen hétvége alatt bepillantást nyerhetsz Szerbia természeti és kulturális kincseibe, anélkül, hogy lemaradnál a belgrádi éjszakai életről. Tehát, ha egy kalandos és kulturális hétvégére vágysz, csomagolj és repülj Belgrádba! A Balkaninfo szakértő csapata várja, hogy bemutassa neked Szerbia varázslatos fővárosát. Ne hagyj ki egy ilyen fantasztikus lehetőséget, foglald le a helyed ma!

Belgrádi élményhétvége + Vaskapu, Galambóc (2023. szeptember 22-24.)
Részletek: https://cutt.ly/CwqdcPtR
Az utazás és programok társszervezője Szerbia Magyarul csapata. Weboldaluk: https://szerbiamagyarul.com/

A cikk megjelenését a Szerb Turisztikai Hivatal támogatta.
Weboldaluk: www.serbia.travel/en
Facebook oldaluk: www.facebook.com/serbiatourism