Hatalmas hegyek, kanyonok, vízesés, barlang számos természeti kincset rejt Szerbia nyugati része, mindezt megfűszerezve Kusturica hangulatával. Ismerd meg Nyugat-Szerbiát! 

Egy rejtélyes ház a folyó közepén, gyönyörű kilátás a hegyekről, furcsa kádszerű képződmények egy barlangban, egy tündérmesébe illő vízesés és még számos természeti gyöngyszemet találunk Szerbia nyugati részén. Ráadásul az egész környéket körbe járja a Kusturica-hangulat, itt találjuk a híres balkáni filmrendező települését és filmforgatási helyszínét is egy kalandos vasútvonal mentén. Ha ez még nem lenne elég, számos további érdekességet rejt a régió, illetve az aktív kikapcsolódás mellett a pihenésre is tökéletes.

Az előadáson számos hasznos tippet is adunk a Szerbiába utazóknak: hol érdemes megszállni, közlekedés, mit érdemes enni és inni. Minden kérdésedre választ kaphatsz.

Az előadáson bemutatjuk május 17-20. közötti pünkösdi Szerbia természeti kincsei (Nyugat-Szerbia) utazásunkat is: www.balkaninfo.hu/szerbia-termeszeti-kincsei-utazas-2024

▶️ Helyszín: MagNet Közösségi Ház – Rekettye terem (földszinten, recepció után balra)
Pontos cím: Budapest 1062 Andrássy út 98.
▶️ Időpont: 2024.03.07. (csütörtök) – 19:00

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
▶️ Regisztráció az űrlap kitöltésével: http://tinyurl.com/2jxhc9nr

Az előadás és az utazás társszervezője a szerbiai utazások specialistája, a Szerbia Magyarul.