Fedezd fel velünk Rastoke vízeséseit, a Plitvicei-tavakat és Zágráb legszebb helyeit, tarts velünk egy élménydús raftingolásra a Mreznica folyón.

➡️ Az első napon elutazunk a Plitvice előszobájának is nevezett Szluin városába, ahol egymás mellett több vízesés is található. Feltöltődhetsz a természet lágy ölén messze a város zajától, a napot pedig egy közös horvát vacsorával zárjuk.

➡️ Másnap délelőtt egy izgalmas raftingoláson veszünk részt a Mreznica folyón, ami tökéletes helyszín az első raftingolóknak és a profiknak egyaránt. A kristálytiszta folyón való evezés bármely korosztálynak tökéletes kikapcsolódás. Átélheted, hogy milyen érzés leugrani egy vízesésről. A délután során lehetőség nyílik ellátogatni a lenyűgözően szép Plitvicei-tavakhoz és egy kirándulás során felfedezni a Nemzeti Park vízeséseit vagy elutazni a tengerparti Senj városába és környékére.

➡️ Utolsó nap Horvátország fővárosába, Zágrábba utazunk, ahol megtekintjük a város legszebb helyeit, látnivalóit. Megcsodálhatjuk a Zágráb szimbólumának számító Szent Márk templomot, illetve a horvát nemzeti hőst, Jelacsicsot ábrázoló lovasszobrot.

Hogy mit kínálunk összesítve:
2 éjszaka szállás kétágyas modern szobákban reggelivel
Magyar nyelvű idegenvezetés és asszisztencia
Raftingolás teljes felszereléssel és szakképzett túravezetéssel
Transzfer a program teljes ideje alatt

Az út időpontja: 2019 május 10-12

➡️ Jelentkezés, információk, kérdések: Facebook üzenetben vagy a balkaninfo.hu@gmail.com mailen

A túrát a Balkaninfo támogatásával a rafting túrák specialistája, a Viking Rafting Team szervezi igényeink szerint.