Montenegró a legjobb helyzetben van talán az egész világon a járvány szempontjából, a határokat is megnyitották és a repülőtér is kinyitott! 

Montenegróban utolsó európai országként jelent meg a vírus és elsőként érték el a nulla aktív esetet. Több, mint 1 hónapig pedig egyetlen új eset sem volt, jelenleg is nagyon alacsony a szám. A hatékony védekezés hatására pedig már június 1.-én megnyitotta határait Montenegró, köztük Magyarország felé is!

Fontos információ, hogy Montenegróból hazatérve már nincsen karantén! Szabadon lehet utazni!

Montenegró gyorsan felkészült a turisták fogadására, a járványügyi szabályokat betartva, hogy mindenki biztonságban tudja élvezni a csodás tengerpartot, a finom ételeket és lenyügöző tájakat.

MONTENEGRÓ RÁD VÁR! 

Fedezd fel Montenegró kincseit egy különleges kulturális gasztrokaland során!
Felfedezheted a tengerparti Ulcinj hangulatos belvárosát vagy strandolhatsz egyet a homokos tengerparton. Elviszünk egy 2300 éves olajfához, megmutatjuk az ország egyik ékkövének számító Bar városát, ellátogatunk a különleges szépségű Shkodrai-tóhoz valamint megismerheted a térség borait is egy családi pincészetben.
Megtudhatod, hogyan készül a híres Njegos sonka, barangolhatsz Kotor belvárosában, eljuthatsz a Cetinje-kolostorhoz és a Lovcen-hegy tetejére, ahol a képen látható Njegos-mauzóleum található. Emellett betekintést nyerhetsz az olívaolaj készítés folyamatába is.

Vendégek leszünk, nem turisták! Tarts velünk Montenegróba!
▶️ Utazás időpontja: 2020. szeptember 29. – október 3.
✈️ Az utazás Budapestről indul, WizzAir repülőjárattal Podgoricába és vissza. Az országon belül külön kisbusszal fogunk közlekedni.

✅ A részletes program megküldéséért kérjük írjon nekünk Facebook üzenetet vagy a balkaninfo.hu@gmail.com mail címre.

Kövesd a Facebook eseményt!