Kopaonikon 2023. december 7. és 10. között kerül megrendezésre a hagyományos SKI OPENING KOPAONIK 2023/24. A Sínyitó első alkalommal 2010-ben zajlott, hasonlóan a népszerű európai síközpontokban megrendezett eseményekhez, azzal a céllal, hogy szimbolikus módon ünnepeljék a sí szezon kezdetét Kopaonikon. A Kopaoniki Sínyitó tizenhárom év alatt ismert turisztikai márkává vált, amely minden évben egyre több vendéget vonz a régióból a helyi lankákra.

A sínyitó ideje alatt 30%-os kedvezmény lesz érvényes az egyéni, fél-, egynapos, kétnapos, háromnapos és négy napos síbérletekre, amelyeket a sínyitó, azaz a sí szezon megnyitása alatt vásárolnak az ide látogatók. Az első síelési nap ingyenes lesz.

A szórakoztató tartalmak között működni fog a bob pálya, tubing, zip line, a felvonó a Pančić csúcs panorámás kilátójába is. A sípályák működési ideje 9-től 15:30-ig volt, a felvonók 9-től 15:00-ig.

A síbérletek megvásárlására szolgáló értékesítési pontok, amelyek a nyitóünnepség alatt működtek, a bob pálya mellett, a Szerbiai Sípályák Igazgatási Épületében és a felvonó kiinduló pontjánál találhatóak.

A szezon a “Grand” hotel dísztermében nyílik meg december 8-án, ahol Aco Pejović lép majd fel, míg december 9-ét Seka Aleksić koncertjének tartják fenn, előzenekarként pedig a Megabend lép fel.

Kopaonik a fiatalabb populáció körében kedvelt téli központ a jó szórakozás és gazdag éjszakai élet miatt. A pályán és azon kívül a négy napos SKI Opening alatt a szórakozás felfűti a síelőket, számos promócióval, divatbemutatókkal a szabadban, valamint egész nap fellépő zenekarokkal és DJ-kkel.

Gyertek töltsetek el néhány napot a hóban síeléssel, snowboardozással, szánkózással, síversenyekkel, nyereményjátékokkal, divatbemutatókkal és Apres ski partikkal.

Síelés Szerbiában? Kattints a linkre és fedezd fel a lehetőségeket!

Érdekelnek Szerbia további gyönyörű helyei? Kattints a linkre és fedezd fel: www.serbia.travel/en

 

A cikk megjelenését Szerbia Turisztikai Hivatala és a Szerbia Magyarul támogatta.